lørdag 19. mars 2011

Lørdag!

sPå torsdag falt mini i barnehagen å slo seg veldig i munnen. Hun har fått seg ei kjempe bongoleppe som er helt blå på innsiden. Tannkjøttet er også blått. Stakkars snuppegullet. Tennene sitter heldigvis fast, vi var hos tannlegen i går å sjekket det, da tok de røntgenbilde og vi fikk se de nye fortennene som ligger der å venter på å komme ut. De var så fineSmilefjes

Så i går hadde vi kose dag hele dagen. Vi var en tur på bokbutikken og kjøpte et brettspill på tilbud tok det med og gikk på besøk til pappaen hennes. Satt der en stund så de fikk kost seg litt sammen .Senere på ettermiddagen tok vi med mamma og lillesøs en tur på sørlandsenteret. Koselig å bare gå rundt å kikke. Endte på McDonalds så ungene kunne leke og spise litt.

Jeg må jo skryte av kjøpet mitt i går. En nydelig kjole som hadde kostet 999.- var satt ned til 50!! kr. Jeg måtte spør damen som jobbet der om hun var alvorlig eller om det var tull. Men det var helt sant. Butikken heter Bonnie and Clyde, og kjolen henger på utsiden. Den var LILLA SmilefjesSkal legge ut bilde av den en dag.

Ingen planer for dagen enda men sola skinner !!Sol

Ingen kommentarer: